Gå vidare till huvudinnehåll
Fajitas med spicy korv
Mari Bergman

Fajitas med spicy korv

20 minEnkelt
206,10 kr
4 portioner27,14 kr per portion
Det här är ett fantastiskt gott och snabblagat recept som endast tar 20 min. Wrapen fylls med god stekt korv, krispig sallad, paprika, cocktailtomater och haricots verts.

Tillbehör
1,5 dlCreme Fraiche Naturell
320 gTortilla
0,5 stIsbergssallat
Fajitas
1 tskHonung Flytande
1 stGul lök
1 stPaprika
2 klyftaVitlök Vanlig
0,5 dlVatten
600 gChorizo
1 tskSpiskummin
1 mskTomatpuré
1 tskTorkad oregano
225 gHaricot Verts Fryst
0,5 tskSalt Fint
125 gKörsbärstomater
1 tskPaprikakrydda
0,5 stChilipeppar Röd
Instruktioner
1

Fajitas: Skiva korven tunt. Skala och skiva löken och skala och finhacka vitlöken. Skölj och finhacka chilipepparn. Skölj och strimla paprikan och skölj och halvera cocktailtomaterna.

2

Hetta upp olja i en stekpanna och fräs korv, lök, vitlök, chili och paprika tillsammans med spiskummin, paprikapulver, oregano och salt på medelhög värme ca 5 min. Tillsätt tomater, haricots verts, tomatpuré, honung och vatten. Låt det puttra på svag värme ytterligare 5 min.

3

Tillbehör: Skölj och strimla salladen.

Fyll tortillabröden med sallad, spicy korv och lite creme fraiche. Vik ihop och ät.

Foto och Styling: Sanna Livijn Wexell

Näringsvärde: 702 kcal, 28 g protein, 39 g fett, 59 g kolhydrater.

Bild:

Sanna Livijn Wexell