Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
0,5 dl | Kokosmjöl | |
1 tsk | Bakpulver | |
1 dl | Mandelmjöl | |
25 g | Smör | |
1 msk | Fiberhusk | |
0,75 dl | Vatten | |
4 st | Lammkorv | |
4 msk | Senap Stark | |
3 st | Ägg |
Sätt ugnen på 190 grader. Smält smöret. Vispa äggen till en luftig smet. Det tar några minuter. Rör sedan ner smör och vatten.
Blanda de torra ingredienserna i en bunke och tillsätt sedan dessa. Låt smeten svälla 15 minuter. Forma till avlånga bröd med blöta händer. Lägg på en plåt med bakplåtspapper och grädda i mitten av ugnen i ca 25 minuter. Låt svalna på galler under bakduk.
Grilla korven och lägg i korvbrödet. Toppa med senap.
Näringsvärde: Energi (kcal) 403,1, Protein (g) 27,0, Fett (g) 31,3, Kolhydrater (g) 3,4
Bild:
Emma Mattsson
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla