Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 msk | Smör | |
2 dl | Gröna Linser Torkade | |
1 klyfta | Vitlök | |
150 g | Purjolök | |
400 g | Krossade Tomater | |
168 g | Tortilla | |
1 tsk | Röd Currypasta | |
2 msk | Chilisås Original | |
1 tsk | Salt | |
3 dl | Vatten | |
50 g | Riven Texmexost |
Skölj linserna och låt dem ligga i kallt vatten under tiden som övriga ingredienser görs klara.
Skölj och hacka purjolöken. Låt den och den hackade vitlöken fräsa i smör några minuter i en kastrull. Blanda ner tomatkross, vatten, salt och de avrunna linserna. Låt koka på svag värme ca 30 minuter. Tillsätt currypasta och chilisås.
Fördela fyllningen på 8-10 tortillas. Rulla ihop dem till wraps. Lägg i ugnssäker form. Strö över riven ost. Gratinera i ugn vid 225° 10-12 minuter.
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Riven Ost Texmex 29% 150g Arla