Gå vidare till huvudinnehåll
Chokladbräck med polkakross
Kokbok

Chokladbräck med polkakross

20 minEnkelt
75,16 kr
10 portioner 5,10 kr per portion
Det enklaste julgodiset du kan göra! Både gott och snyggt att bjuda på. ”Baka med godis” är skriven av Jenny Warsén och ges ut av Bonnier Fakta. Fotografi: Ulrika Pousette

100 gChokladkaka Vit
100 gMörk chokladkaka
25 gPolkagrisar
Instruktioner
1

Krossa polkagrisarna. Smält den mörka chokladen i ett vattenbad.

2

Bred ut den i ett tunt lager över ett bakplåtspapper och låt den stelna lite.

3

Smält den vita chokladen och bred ut den i ett tunt lager ovanpå den mörka chokladen. Strö genast över polkakrosset. Låt stelna helt. Bryt bräcket i bitar och servera.

Bild:

Ulrika Pousette