Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2 msk | Kapris | |
1 kg | Potatis Fast | |
1 krm | Svartpeppar | |
250 ml | Havrebaserad matlagning | |
0,5 dl | Ströbröd | |
1 tsk | Salt | |
2 dl | Havredryck Naturell | |
1 st | Gul lök | |
25 g | Margarin Veganskt |
Värm ugnen till 200 grader.
Skala potatis och lök. Skiva löken tunt och skär potatis i tunna strimlor. Eller använd en matberedare för att strimla potatisen.
Blanda potatis, lök, kapris, havregrädde, havremjölk, salt och peppar i en bunke. Lägg över allting i en ugnsfast form och strö över ströbröd. Klicka över smör och sätt in i ugnen i ca 1 tim.
Servera på julbordet.
Bild:
Nurlan Emir
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 iKaffe Barista Edition Havredryck 3% 1L Oatly