Gå vidare till huvudinnehåll
Chipssnittar med kallrökt lax och löjrom
Kokbok

Chipssnittar med kallrökt lax och löjrom

15 minEnkelt
999,20 kr
1 portion 238,41 kr per portion
Dessa snittar gör garanterat, oavsett om du serverar dem till vardags eller till fest. Var beredd på att faten töms snabbt.

1 dlCreme Fraiche Naturell
0,5 stCitron
0,5 stRödlök
0,5 stDill - färsk
50 gLax Kallrökt
1 stAvokado
100 gChips
50 gLöjrom
Instruktioner
1

Lägg chipsen på ett stort fat eller en bricka. Finhacka rödlök och dill. Dela och gröp ur avokadon och skär sedan i bitar som passar till chipsen. Skiva citronen tunt och dela varje bit på fyra.

2

Toppa chipsen med en klick cremé fraiche, och varva sedan genom att lägga en bit avokado, kallrökt lax, dill och 1/4 citronskiva på hälften och hackad rödlök tillsammans med löjrom på resterande chips.

Blev det över ingredienser? Gör fler chipssnittar!

Bild:

Fredrik Rege