Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 dl | Creme Fraiche Naturell | |
0,5 st | Citron | |
0,5 st | Rödlök | |
0,5 st | Dill - färsk | |
50 g | Lax Kallrökt | |
1 st | Avokado | |
100 g | Chips | |
50 g | Löjrom |
Lägg chipsen på ett stort fat eller en bricka. Finhacka rödlök och dill. Dela och gröp ur avokadon och skär sedan i bitar som passar till chipsen. Skiva citronen tunt och dela varje bit på fyra.
Toppa chipsen med en klick cremé fraiche, och varva sedan genom att lägga en bit avokado, kallrökt lax, dill och 1/4 citronskiva på hälften och hackad rödlök tillsammans med löjrom på resterande chips.
Blev det över ingredienser? Gör fler chipssnittar!
Bild:
Fredrik Rege
1 Kallrökt Laxfilé Skivad ASC Korshags