Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
3 dl | Svarta Bönor | |
3 st | Orange Paprika | |
Dressing | ||
1 klyfta | Vitlök Vanlig | |
0,5 st | Basilika - färsk | |
1 st | Rödlök | |
6 msk | Olivolja | |
1 tsk | Honung Flytande | |
2 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2,5 msk | Rödvinsvinäger | |
0,5 st | Gräslök - färsk |
Ta ur kärnhusen och skiva paprikorna fint. Finhacka rödlöken. Skölj bönorna.
Dressingen: Blanda olivoljan med vinägern och tillsätt finhackad rödlök, hackad basilika, gräslök, pressad vitlök, honung, salt och peppar.
Lägg upp paprikor och fördela bönorna över paprikaringarna. Ringla över dressingen och låt stå och dra en stund innan servering.
Bild:
Linnea Swärd
1 Flytande Honung EKO 350g Garant Eko
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Grovmalen 34g Santa Maria