Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
20 g | Svartpeppar Hel | |
1 msk | Dijonsenap | |
1 msk | Olivolja | |
0,5 st | Citron | |
4 msk | Creme Fraiche Naturell | |
0,5 dl | Pepparrot | |
400 g | Lax Kallrökt | |
1 st | Dill - färsk | |
4 st | Skivat rågbröd |
För att göra laxtarten behöver du 4 st runda formar. Skär laxen i mindre bitar. Blanda i pepparroten, dijonsenapen, citronen och olivoljan. Lägg brödskivan på en tallrik. Ta formen och tryck igenom brödskivan. Ta sedan bort kanterna för att få en cirkelformad brödskiva. Fyll formarna med laxröran till ca 5 cm och platta till. Låt stå i kylen tills det är dags att servera. Ta bort formen och garnera med creme fraiche, nymortlad svartpeppar och en dillkvist.
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
3 Kallrökt Laxfilé Skivad ASC Korshags