Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
0,5 st | Basilika - färsk | |
0,5 tsk | Flingsalt | |
500 g | Nektarin, 4 st | |
2 tsk | Olivolja | |
200 g | Burrata | |
1 st | Citron - Eko | |
0,5 st | Mynta - färsk | |
2 krm | Svartpeppar |
Tänd grillen i lagom tid och läs gärna igenom hela beskrivningen innan du börjar laga din grillmiddag. Fördela kolen/briketterna i grillen så att du kan använda både direkt och indirekt värme.
Halvera persikorna/nektarinerna och pensla snittytorna med olja.
Grilla halvorna med snittytan nedåt på direkt värme så att de får en ordentlig grillyta. Vänd sedan persikorna/nektarinerna och grilla undersidan på indirekt värme i ca 10 min så att de blir mjuka.
Lägg upp de grillade persikohalvorna/nektarinhalvorna på ett fat och fördela burrata, myntablad och basilikablad över persikorna. Riv över citronskal och pressa över citronsaft. Ringla över olja och krydda med flingsalt och peppar.
Bild:
Roland Persson
179,67 kr /kg
167,80 kr /kg
99,90 kr /kg
132,67 kr /l
255,60 kr /kg
68,44 kr /kg
219,50 kr /kg
998,53 kr /kg