Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Korv och bröd | ||
2 msk | Tomatketchup | |
4 st | Korvbröd | |
400 g | Kycklinggrillkorv | |
Karamelliserad lök och senapskräm | ||
0,25 st | Persilja - färsk | |
1 tsk | Strösocker | |
1 krm | Salt | |
1 dl | Creme Fraiche Naturell | |
2 st | Rödlök | |
1 krm | Svartpeppar | |
25 g | Smör | |
3 msk | Senap Grovkornig |
Skala och skiva löken. Stek löken i smör på medelvärme tills löken är glansig och fin. Tillsätt socker och fräs ytterligare i 2-3 min tills löken är ordentligt karamelliserad.
Blanda creme fraiche med grovkornig senap och smaka av med salt och peppar.
Stek/ grilla valfri korv och korvbröd.
Toppa din korv med ketchup, senapskräm och karamelliserad lök. Strö över lite finhackad persilja. Ät och njut!
Bild:
Christoffer Skogsmo
1 Kycklinggrillkorv Skinnfri 400g Kronfågel
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla