Gå vidare till huvudinnehåll
Grillad korv med karamelliserad lök och senapskräm
Mari Bergman

Grillad korv med karamelliserad lök och senapskräm

20 minEnkelt
127,80 kr
4 portioner 15,47 kr per portion
En skvätt ketchup i all ära. Men varför inte lyxa till korven med hemgjord senapskräm och karameliserad lök? Följ vårt enkla recept och få en korv i gourmetklass.

Korv och bröd
2 mskTomatketchup
4 stKorvbröd
400 gKycklinggrillkorv
Karamelliserad lök och senapskräm
0,25 stPersilja - färsk
1 tskStrösocker
1 krmSalt
1 dlCreme Fraiche Naturell
2 stRödlök
1 krmSvartpeppar
25 gSmör
3 mskSenap Grovkornig
Instruktioner
1

Skala och skiva löken. Stek löken i smör på medelvärme tills löken är glansig och fin. Tillsätt socker och fräs ytterligare i 2-3 min tills löken är ordentligt karamelliserad.

2

Blanda creme fraiche med grovkornig senap och smaka av med salt och peppar.

3

Stek/ grilla valfri korv och korvbröd.

4

Toppa din korv med ketchup, senapskräm och karamelliserad lök. Strö över lite finhackad persilja. Ät och njut!

Bild:

Christoffer Skogsmo