Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
500 g | Sparris Färsk | |
75 g | Parmesanost | |
50 g | Sötmandel Hel | |
1 st | Citron - Eko | |
1 krm | Salt | |
0,5 msk | Olivolja | |
1 krm | Svartpeppar |
Bryt bort den nedersta delen av sparrisen. Gnid in sparrisen med olja.
Grilla eller stek sparrisen i en grillpanna/stekpanna runt om så att de får fin färg. Salta lite lätt.
Grovhacka mandlarna och hyvla parmesanost.
Lägg upp den grillade sparrisen på ett fat och tillsätt mandlar och parmesan. Riv över citronskal och krydda med lite svartpeppar.
Bild:
Sam Britz
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria