Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 st | Röd Paprika | |
1 tsk | Salt | |
2 st | Avokado | |
2 st | Kokosmjölk | |
1 st | Rödlök | |
2 tsk | Röd Currypasta | |
700 g | Kycklingfile Fryst | |
2 st | Creme Fraiche Paprika & Chili | |
1 tsk | Tabasco |
Skär kycklingen i bitar. Skär paprikan och löken i bitar. Bryn kycklingen i olja i en wok- eller teflonpanna, kycklingen ska inte bli brun, bara vit hela vägen igenom. När kycklingen nästan är klar, lägg i paprikan och löken så att den får fräsas mjuk. Häll på kokosmjölk och crème fraiche och lägg i currypastan. Låt koka upp. Skär avokadon i bitar och lägg i grytan. Krydda med salt och eventuellt peppar, lägg i Tabasco efter eget tycke. Låt koka en stund. Såsen blir tjockare ju längre det kokar.
Servera med ris. Mums!
Bild:
Emma
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt