Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Kryddsås | ||
2 msk | Sesamolja | |
0,5 msk | Färsk ingefära | |
1,5 dl | Teriyakisås | |
Bowls | ||
80 g | Huvudsallat | |
280 g | Vegetariska Strimlor/Strips | |
160 g | Gurka | |
60 g | Edamamebönor | |
280 g | Glasnudlar | |
4 st | Ägg | |
120 g | Vanliga morötter | |
2 st | Avokado | |
Topping | ||
25 g | Krasse | |
1 tsk | Sesamfrö Skalat | |
0,25 st | Koriander - färsk |
Blanda ingredienserna till kryddsåsen i en skål. Koka äggen löskokta, ca 5-6 minuter.
Strimla/svarva moroten och gurkan, dela salladen i mindre bitar, gröp ur avokadon och dela den i mindre bitar och tillred glasnudlarna enligt anvisning på förpackningen.
Stek Pease-strimlorna från djupfryst i olja i ca 3-5 min under omrörning. När strimlorna fått lite stekyta så blanda i kryddsåsen.
Lägg upp strimlorna och övriga ingredienser i en bowl och avsluta med toppingen. Färdig att servera.