Gå vidare till huvudinnehåll
Fiskgratäng med torsk

Fiskgratäng med torsk

45 minEnkelt
389,55 kr
4 portioner 56,37 kr per portion
Fiskgratäng med torsk

2 mskFiskfond
2 krmDragon - torkad
4 dlFullkornsris
75 gFänkål Färsk
600 gTorskfilé
0,75 krmVitpeppar
0,5 stPurjolök
250 gBroccoli
2,5 mlSalt
2 stMorötter
5 clPersilja - färsk
2,5 dlMatlagningsgrädde
1,5 mskMat & Bak Smör/Margarin
Instruktioner
1

Sätt ugnen på 200°. Strimla morötter och skiva fänkål och purjolök tunnt. Fräs morot och fänkål i margarin i en kastrull på svag värme några minuter. Blanda ner purjolöken. Fördela grönsakerna i botten på en form. Lägg fiskfiléerna dubbelvikta ovanpå grönsakerna, salta och peppra. Strö över dragon. Blanda matlagningsgrädde och fiskfond och slå över fisken. Täck formen med folie och grädda på nedersta falsen i ugnen ca 35 minuter. Strö över persilja. Serveras med pressad potatis eller kokt ris och broccoli.