Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
50 g | Tångpärlor Citron | |
4 skiva | Lantbröd | |
1,5 dl | Creme Fraiche Naturell | |
50 g | Tångpärlor Soja | |
2 msk | Smör | |
0,25 st | Rödlök | |
1 msk | Dragon - torkad | |
1 dl | Hasselnötter | |
1 klyfta | Vitlök Vanlig | |
1 krm | Salt |
Hacka rostade hasselnötter grovt.
Finhacka rödlöken.
Stek brödskivorna i smör i en medelvarm panna, låt vitlöksklyftan stekas med så den ger smak.
Blanda crème fraiche, dragon och salt (om du vill kan man också pressa i den stekta vitlöksklyftan).
Lägg bröden på varsin tallrik, klicka dragonröran ovanpå. Fördela rödlök och hasselnötter på brödet. Toppa med tångpärlorna. Servera!
Bild:
Jessica Frej
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt