Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Kyckling | ||
1 l | Rapsolja | |
2 st | Ägg | |
2 msk | Vetemjöl | |
600 g | Kycklinglårfile Färsk | |
1 dl | Panko | |
Coleslaw | ||
150 g | Rödkål Färsk | |
2 st | Salladslök | |
2 tsk | Dijonsenap | |
0,5 dl | Matlagningsyoghurt Turkisk | |
150 g | Savoykål | |
0,5 dl | Majonnäs | |
Tillbehör | ||
1 st | Koriander - färsk | |
4 st | Hamburgerbröd |
Vänd kycklinglårfiléerna i vetemjöl, ägg och till sist panko.
Hetta upp olja i en kastrull till ca 170 grader. Lägg i några filéer åt gången och fritera i ca 5 minuter. Håll koll på värmen så att den inte går under 150 grader, eller blir för het så att det bränns. Ta upp kycklingen och låt rinna av på hushållspapper.
Blanda ingredienserna till coleslawn.
Rosta brödet och bygg ihop burgaren med alla tillbehör.