Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 dl | Solroskärnor | |
1 dl | Parmesanost | |
300 g | Spaghetti | |
2 st | Basilika - färsk | |
0,5 tsk | Salt | |
2 tsk | Olivolja, Extra Virgin | |
1 krm | Svartpeppar Malen |
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Rosta solrosfrön i en stekpanna med lite olivolja, låt dem svalna.
Lägg dem i en mixer tillsammans med basilika, riven parmesan och olivolja. Kör till en fin pesto.
Vänd ner nykokt pasta i peston och servera.
Tips! Vill du inte göra pesto själv kan du använda någon färdig pesto alla genovese från Zeta.
Recept/foto Zeta
Vill du inte göra pesto själv kan du använda någon färdig pesto alla genovese från Zeta.
Bild:
Zeta
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Olivolja Extra Virgin Delicato 750ml Monini
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria