Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Köp hem | ||
240 g | Burrata | |
400 g | Linguine | |
380 g | Kikärtor Kokta | |
200 g | Ostronskivling | |
65 g | Färsk bladspenat | |
Från ditt skafferi | ||
0,25 tsk | Cayennepeppar | |
2 klyfta | Vitlök Vanlig | |
1 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 msk | Olivolja | |
1 tsk | Paprikakrydda |
Koka upp saltat vatten till pastan och koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Sila av kikärtorna och spola dem i kallt vatten.
Dela svampen i mindre bitar. Skala och riv vitlöken.
Hetta upp olja i en stekpanna och stek svampen gyllene tillsammans med vitlök. Krydda med salt och svartpeppar efter smak. Häll över svampen på fat.
Hetta upp ny olja i stekpannan och fräs kikärtorna med paprikapulver och cayennepeppar så att de blir lite krispiga. Krydda med salt efter smak.
Sila av pastavattnet och tillsätt spenaten och lite olja till pastan. Blanda om så att spenaten blir varm.
Lägg upp pastan på tallrikar och toppa med kikärtor och svamp. Dela varje burrata på mitten och lägg över pastan. Ringla lite olja över burratan och krydda med en nypa svartpeppar. Ät och njut!
Bild:
Nurlan Emir
1 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
1 Cayennepeppar 30g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Paprikapulver 37g Santa Maria