Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2 msk | Messmör | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 st | Gul lök | |
1 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 tsk | Kinesisk soja | |
1 krm | Salt | |
200 g | Kantareller Konserv | |
480 g | Renskav | |
1 msk | Persilja - färsk | |
1 msk | Smör | |
1 msk | Olivolja | |
2 dl | Vatten |
Skär skaven i strimlor medan den fortfarande´är fryst. Bryn på medelhög värme i olja och smör. Lägg i löken och stek ytterligare någon minut.
Tillsätt messmör, creme fraiche med vatten och koka ihop några minuter. Smaka av med soya, salt och peppar.
Bryn kantarellerna i smör i het panna och häll svampen över skaven. Strö över persilja. Servera med pressad potatis och rårörda lingon.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Soja Mushroom 500ml Pearl River Bridge
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla