Gå vidare till huvudinnehåll
Varmrökt lax Caribbean, sötpotatis fries och coleslaw
Korshags

Varmrökt lax Caribbean, sötpotatis fries och coleslaw

20 minEnkelt
431,35 kr
4 portioner 72,37 kr per portion
Om du har bråttom så går coleslawn utmärkt att blanda samman utan att den får stå till sig med limesaft och salt. Då får du en lite krispigare coleslaw. Överbliven coleslaw klarar sig i kylskåp i ca 5 dagar. Tips! Använd gärna Korshags varmrökta lax Caribbean, men det går lika bra med annan smak!

Coleslaw
300 gMorötter
0,5 stJalapeno Färsk
300 gRödkål Färsk
50 gKoriander - färsk
0,5 dlYoghurt för Matlagning
0,5 dlMajonnäs
1 stLime
1 krmSalt
300 gVitkål
1 dlMajonnäs
450 gPommes frites Fryst
375 gLax Varmrökt
2 stLime
Instruktioner
1

Sötpotatispommes: Tillaga enligt anvisning på förpackningen.

2

Coleslaw: Strimla kål (vit och röd), morötter och chili. Blanda med skal och saft från lime samt salt.

Krama salladen och låt stå ca 20 min så att kålen blir mjuk. Rör ner yoghurt, majonnäs, hackad koriander och jalapeno. Smaka av med salt.

2

Servera laxen med friterade eller ugnsbakade sötpotatisfries, majonnäs och klyftad lime.