Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
25 g | Parmesanost | |
250 g | Färska champinjoner | |
250 g | Fryst Bladspenat | |
60 g | Fetaost | |
4 st | Ägg | |
1 klyfta | Vitlök |
Sätt ugnen på 200 grader. Tina spenaten. Krama ur och lägg i botten av smord pajform Stek champinjoner med lite smör och hackad vitlök. Eller micra, men det är bra om vattnet försvinner. Lägg champinjonerna på spenaten i formen. Smula fetaosten ovanpå. Vispa äggen, och tillsätt grädde (man kan ta mjölk om man inte är noga med kolhydraterna och vill ha mindre fett), riven parmesan och lite salt och peppar. Häll över formen. Strö hackad mozzarella överst. Baka i ugn tills gyllenbrun och fast, ca 45 min.
Smula fetaost på.