Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 20 g | Smör | |
| 200 g | Riven Pecorinoost | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 250 g | Tortellini Färsk | |
| 150 ml | Vispgrädde | |
| 15 g | Mynta - färsk | |
| 50 g | Sötmandel Spån | |
| 0,5 tsk | Salt | |
| 100 ml | Mjölk | |
Värm grädden, mjölken och Pecorino i en kastrull, rör om med en visp tills den kokar och stäng sedan av värmen.
Rosta mandelspån i en panna i några minuter tills de fått färg och ställ sedan åt sidan.
Koka Girasoli i rikligt med saltat vatten enligt förpackningsanvisningen. Häll över Girasolin i en panna med smält smör, häll sedan upp på tallrik och blanda med Pecorinosåsen, strö över den rostade mandeln och några myntablad. Buon appetito!

406,33 kr /kg

131,80 kr /kg

65,90 kr /l

269,50 kr /kg

279,50 kr /kg

16,63 kr /l

72,50 kr

34,50 kr

29,17 kr /kg