Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
0,5 dl | Purjolök | |
150 g | Citron, (1 st) | |
0,5 dl | Gräddfil | |
100 g | Gräslök - färsk | |
0,5 dl | Äkta Majonnäs | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 dl | Gröna Ärtor Frysta | |
300 g | Tonfisk i Olja | |
3 msk | Mango Chutney | |
1 st | Stjälkselleri | |
1 krm | Salt | |
1 tsk | Curry | |
85 g | Romansallat, (0,5 st) | |
0,2 st | Dill - färsk |
Lägg tonfisken i en skål och blanda med gräddfil, majonnäs, curry, chutney, gräslök, ärter och purjolök. Smaka av med salt och svartpeppar.
Fördela röran på salladsblad. Strimla sellerin och lägg på toppen.
Dekorera med citronskivor och dillkvistar.
Bok: Kickstart med Ulrika, ICA Bokförlag
Näringsvärde: 290 kcal
Bild:
Malte Danielsson
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt