Gå vidare till huvudinnehåll
Monikas fiskpudding
Hemmakock

Monikas fiskpudding

40 minEnkelt
312,75 kr
4 portioner 43,04 kr per portion
På min förskola lagar kocken denna fiskpudding och barnen älskar den!

Fiskpudding
3 dlVatten
1 krmVitpeppar Malen
8 dlStandardmjölk
3 stÄgg
1 tskSalt
2 dlGrötris
1 mskSmör
1 krmMuskot Malen
600 gTorskfilé Fryst
Tillbehör
100 gSmör
250 gGröna Ärtor Frysta
50 gPepparrot Färsk
Instruktioner
1

Sätt ugnen på 175°c. Koka riset med mjölken, läs på anvisningen på ris paketet. Koka fisken i saltat vatten så att den faller isär ca 5 minuter. Blanda fisken med riset samt ägget, riv i muskot och smaka av med salt och nymalen vitpeppar. Smörj formen med smör lägg i fiskpuddingen. Ställ i ugn ca 30-40 minuter eller tills att puddingen har fått en fin gyllenbrun yta. Servera med varma gröna ärtor, riven pepparrot samt skirat smör