Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Fiskpudding | ||
3 dl | Vatten | |
1 krm | Vitpeppar Malen | |
8 dl | Standardmjölk | |
3 st | Ägg | |
1 tsk | Salt | |
2 dl | Grötris | |
1 msk | Smör | |
1 krm | Muskot Malen | |
600 g | Torskfilé Fryst | |
Tillbehör | ||
100 g | Smör | |
250 g | Gröna Ärtor Frysta | |
50 g | Pepparrot Färsk |
Sätt ugnen på 175°c. Koka riset med mjölken, läs på anvisningen på ris paketet. Koka fisken i saltat vatten så att den faller isär ca 5 minuter. Blanda fisken med riset samt ägget, riv i muskot och smaka av med salt och nymalen vitpeppar. Smörj formen med smör lägg i fiskpuddingen. Ställ i ugn ca 30-40 minuter eller tills att puddingen har fått en fin gyllenbrun yta. Servera med varma gröna ärtor, riven pepparrot samt skirat smör
1 Vitpeppar Malen 35g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla
1 Muskotnöt Malen 35g Santa Maria