Gå vidare till huvudinnehåll
Renskav

Renskav

30 minEnkelt
328,75 kr
4 portioner 68,70 kr per portion
Härliga höst smaker och byt gärna ut lite grädde mot mjölk så blir det lite smalare.

1 mskSmör
0,5 tskSvartpeppar
480 gRenskav
500 gPotatis
2 stGul lök
3 dlVispgrädde
1 mskEnbär
2 mskGelé Svartvinbär
1 tskSalt
150 gKantareller Konserv
Instruktioner
1

Bryn smöret i en stekpanna. Lägg i renskavet, halvt tinat, och sära på köttet så att det blir jämnt brynt. Lägg i löken och svampen, salta och peppar och fortsätta att steka en stund. Tillsätt enbär, gelé, grädde och låt småputtra ca 5 minuter. Smaka av, strö över persilja och servera med kokt eller pressad potatis, lite extra gelé vid sidan om.