Gå vidare till huvudinnehåll
Lammfärsbiffar med getostsås och tagliatelle
Hemmakock

Lammfärsbiffar med getostsås och tagliatelle

45 minEnkelt
407,65 kr
4 portioner 50,22 kr per portion
Familjematkasse v 37

1 tskSalt
200 gSalladskål
500 gTagliatelle
100 gGetost, Chevre
2 dlYoghurt för Matlagning
1 mskStandardmjölk
1 mskSmör
0,5 mskBalsamvinäger
0,5 stZucchini
1 krmSvartpeppar
3 klyftaVitlök
500 gLammfärs
1 mskOlivolja
Instruktioner
1

Koka pastan enligt förpackningens anvisningar.

Skölj och skär zucchinin i tunna skivor. skölj och skär salladskålen. blanda salladskål med zucchini i en skål och tillsätt olivolja med vinäger. låt stå till servering.

Lägg ner lammfärs i en bunke, tillsätt pressad vitölk, mjölk, salt och peppra. Hacka persiljan och spar hälften till såsen resten ska ner i färsen. Forma färsen till 8 biffar och lägg på en blöt skärbräda. Hetta upp stekpanna med olja, lägg ner biffarna och stek på medelvärme i 5-6 minuter per sida.

Blanda matyoghurten med persiljan och smula ner getosten, pressa ner vitlök och smaka av med salt och peppar.

När biffarna är färdiga serveras de med den nykokta pastan, såsen och salladen.