Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Tillbehör | ||
1 st | Broccoli Färsk | |
700 g | Färskpotatis | |
1 krm | Salt | |
0,5 st | Romansallat | |
Kyckling | ||
1 krm | Salt | |
650 g | Kycklingfile Fryst | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 msk | Olivolja |
Tillbehör: Skala potatisen och koka i saltat vatten.
Kyckling: Salta och peppra kycklingfiléerna efter smak på båda sidor. Hetta upp en stekpanna med olja och stek kycklingen på båda sidor ca 2-3 min.
Tillbehör: Koka upp lättsaltat vatten till broccolin.
Dela broccolin i mindre buketter och skala och skär stammen i bitar. Koka dem lätt i ca 1 min.
Häll av vattnet från broccolin och från potatisen.
Skölj och skär salladen i stora bitar. Lägg upp på ett fat och toppa med broccoli och potatis. Servera tillsammans med stekt kyckling.
Foto och Styling: Sanna Livijn Wexell
Näringsvärde: 374 kcal, 41 g protein, 9 g fett, 30 g kolhydrater.
Bild:
Sanna Livijn Wexell
1 Färskpotatis Svensk Tvättad Klass1
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria