Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Creme cheese-kräm | ||
1,25 dl | Strösocker | |
2 st | Ägg | |
400 g | Färskost Naturell | |
1 tsk | Vaniljsocker | |
Chokladkräm | ||
2,5 dl | Strösocker | |
2 dl | Vetemjöl | |
3 st | Ägg | |
200 g | Smör | |
200 g | Mörk Blockchoklad |
Värm ugnen till 180°. Smöra en bakform. Smält choklad och smör i vattenbad i en kastrull.
Vispa socker och ägg pösigt. Sikta ner mjölet och häll till sist ner chokladblandningen.
Vispa philadelphiaosten med sockret, vanilj- sockret och äggen. Häll 1/4 av chokladsmeten i formen, häll på ostkrämen och avsluta med den sista chokladkrämen.
Gör ett snyggt mönster genom att dra lätt med en sked i smeten. Baka i ugnen i 35–45 minuter.
Bild:
Charlie Drevstam
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla