Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
250 g | Körsbärstomater | |
500 g | Torskfilé Fryst | |
0,5 tsk | Salt | |
1 st | Basilika - färsk | |
1 st | Zucchini | |
2 msk | Olivolja | |
2 klyfta | Vitlök Färsk | |
100 g | Sötmandel Spån | |
1 st | Rödlök | |
100 g | Fetaost | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
Tillbehör | ||
0,5 st | Gurka | |
0,5 st | Gul Paprika | |
100 g | Vanliga morötter | |
3 dl | Quinoa |
Sätt ugnen på 200 grader. Smörj en form med lite olivolja och placera den tinade torsken ovanpå. Salta och peppra efter smak.
Skär zucchinin i små bitar, skala och grovhacka löken och vitlöken. Hetta upp en stekpanna med lite olja och fräs lök och zucchini på medelvärme några minuter. Halvera tomaterna och grovhacka basilikan och tillsätt i pannan. Smaka av med salt och peppar. Lägg toppningen på fisken och smula över fetaost och mandlar. Sätt in i ugnen ca 20 min.
Tillbehör: Koka ris eller gryn efter anvisning på paketet.
Tillbehör: Skala morötter. Skölj och skär gurka, paprika och morötter i stavar och servera till fisken.
Näringsvärde: 57 G KOLHYDRATER 573 KCAL 32 G PROTEIN 21 G FETT
Bild:
Linnea Swärd
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria