Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Kyckling | ||
900 g | Kycklingben Färska Kryddade | |
Melonsallad | ||
1 kg | Vattenmelon, (1 st) | |
2 krm | Salt | |
1 st | Chilipeppar Röd | |
2 st | Lime | |
2 st | Apelsin | |
1 st | Mynta - färsk | |
1 st | Grapefrukt | |
2 st | Avokado | |
150 g | Fetaost | |
1 msk | Olivolja | |
1 krm | Svartpeppar |
Kyckling: Grilla kycklingbenen runt om i ca 15-20 min. Eller tills kycklingen är helt genomstekt och har en fin grillyta.
Melonsallad: Skala melon, grapefrukt, apelsin och lime. Tärna eller gröp ur små runda bollar av melonen. Skär grapefrukt, apelsin och lime i tunna skivor.
Tärna avokadoköttet. Skölj och finhacka chili och hälften av myntan. Tärna fetaosten.
Blanda ihop salladen på ett fat och ringla över olivolja. Krydda med lite salt och peppar efter smak och dekorera med några myntablad.
Servera de grillade kycklingbenen tillsammans med melonsalladen.
Bild:
Nurlan Emir
1 Vattenmelon Hel Liten Klass1
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Apelsin i Nät "Navelinas" klass1
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria