Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Potatisgratäng | ||
1 tsk | Ingefära Malen | |
1 tsk | Vitlökspeppar | |
2 dl | Matlagningsgrädde | |
1 kg | Potatis Fast | |
1 krm | Cayennepeppar | |
1 dl | Standardmjölk | |
Fläskfilé | ||
1 st | Allroundmarinad | |
550 g | Fläskfile Färsk | |
1 dl | Marinerad Vitlök | |
0,5 dl | Grillolja Allround |
Späcka fläskfilén med vitlöksklyftorna (gör ett hål i fläskfilén med ett bryne eller en kniv) och marinera i Allround Marinad minst 30 minuter. Torka av köttet och pensla med grilloljan. Grilla köttet i ca 15-20 minuter. Blanda samtliga ingredienser till gratängen och häll smeten i en smörad form. Grädda i ca 45 minuter på 175°C.
1 Cayennepeppar 30g Santa Maria