Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 200 g | Halloumi | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 1 st | Ägg | |
| 1 msk | Olivolja, Extra Virgin | |
| 1 st | Persilja - färsk | |
| 0,5 dl | Ströbröd | |
| 150 g | Citron | |
| 3 st | Zucchini | |
| 1 krm | Salt | |
| 2 st | Gul lök | |
| 2 dl | Vetemjöl | |
| 2 tsk | Torkad oregano | |
| 1 tsk | Mynta - torkad | |
| 3 st | Salladslök | |
| 1 tsk | Bakpulver | |
| Till servering | ||
| 350 g | Tzatziki | |
Riv zucchini och lök grovt. Finhacka salladslök och persilja. Riv skal från citronen och grovriv halloumi.
Lägg den rivna zucchini i ett durkslag, salta och låt stå i cirka 30 minuter, tryck sedan ut resterande av vätskan med händerna.
Vispa ägget lätt. Lägg alla ingredienser i en skål och knåda väl. Om smeten inte är tillräckligt fast, tillsätt lite ströbröd eller mjöl.
Rulla smeten till bollar, värm stekpannan häll i olivolja och lägg ned bollarna och platta sedan till dem något när du steker dem.
Servera med tzatziki och bröd.

162,50 kr /kg

4,20 kr /st

21,95 kr /st

48,18 kr /kg

103,80 kr /kg

19,75 kr /kg

29,95 kr

71,19 kr /kg

94,75 kr /l

34,50 kr

1 Olivolja Delicato Extra Virgin
126,60 kr /l

54,88 kr /kg

29,17 kr /kg

8,98 kr /kg

34,95 kr

77,78 kr /kg