Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2 tsk | Färsk ingefära | |
240 g | Handskalade Räkor | |
1 krm | Chiliflakes | |
2 krm | Flingsalt | |
1 tsk | Japansk soja | |
24 st | Krustader | |
0,5 st | Koriander - färsk | |
2 msk | Majonnäs Smaksatt | |
1 tsk | Sesamolja | |
1 st | Lime | |
2 tsk | Sesamfrö | |
2 st | Salladslök |
Lägg ut krustader på ett fat. Sila av räkorna.
Skala och riv ingefära, strimla salladslök och finhacka koriander.
Blanda samman räkor, ingefära, salladslök, koriander, chiliflakes, flingsalt, sesamolja, soja, limesaft och sriracha majonnäs.
Fyll krustaderna med räkröran och toppa med lite sesamfrön.
Bild:
Sam Britz
1 Chilipeppar Red Hot Flakes 28g Santa Maria
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt