Gå vidare till huvudinnehåll
LCHF-Ugnspannkaka
Hemmakock

LCHF-Ugnspannkaka

30 minEnkelt
242,75 kr
4 portioner 28,75 kr per portion
LCHF-Ugnspannkaka

50 gSmör
150 gGräddost
8 stÄgg
250 gCottage cheese Naturell
280 gBacon Skivat, (2 paket)
2 dlVispgrädde
8 mskRårörda Lingon
Instruktioner
1

Tlllagas i ugn på 225 grader.

2

Finstrimla baconet och fördela i ungsfast form (använd ej långpannan) med smöret i mindre klickar. Grädda tills baconet är krispigt och fettet bubblar.

3

Vispa under tiden upp ägg med grädden och rör ner keson.

4

Skär osten i små tärningar.

5

Strö osttärningarna (av gräddost) över baconet och slå sen äggstanningen över. Grädda tills pannkakan är vackert bubblig och fått gyllenbrun yta.

6

Servera med rårörda lingon.