Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Halloumi | ||
0,5 st | Gul lök | |
1 msk | Olivolja | |
500 g | Halloumi | |
Tillbehör | ||
2 st | Avokado | |
0,5 st | Plocksallat | |
1 msk | Olivolja | |
3 dl | Gräddfil | |
340 g | Majskorn | |
1 krm | Flingsalt | |
100 g | Riven Ost | |
2 st | Tomater | |
1 st | Taco Dinner |
Halloumi: Tärna halloumin. Skala och finhacka löken. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs halloumi tillsammans med löken och tacokryddan i ca 4-5 min.
Tillbehör: Skölj sallad och tomat. Riv loss salladsblad och tärna tomaterna. Sila av vätskan från majsen och lägg upp majsen i en skål. Lägg upp osten i en skål.
Dela avokadon på mitten och ta bort kärnorna. Smörj in avokadohalvorna med lite olja och grilla/stek dom i en grillpanna/ stekpanna på snittytan i ca 3-4 min så att de får en fin gyllen grillyta. Krydda med lite flingsalt och tärna avokadon direkt i skalet.
Fyll tacoskalen med sallad, tomat, majs, halloumi, grillad avokado, salsasås, gräddfil och ost. Ät och njut!
Styling: Carina Hejde
Näringsvärde: 822 kcal, 46 g protein, 48 g fett, 50 g kolhydrater
Bild:
Nurlan Emir
1 Plocksallad Kruka EKO Klass1
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt