Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Marinad | ||
1 msk | Färsk ingefära | |
1 krm | Sesamolja | |
1 msk | Ostronsås | |
3 klyfta | Vitlök Vanlig | |
1 tsk | Worcestersås | |
1 tsk | Kinesisk soja | |
2 msk | Rapsolja | |
3 msk | Sweet Chili | |
0,25 st | Citron | |
3 dl | Vispgrädde | |
1 st | Röd Paprika | |
1 st | Grön Paprika | |
1 st | Isbergssallat | |
2 dl | Mellanmjölk | |
4 st | Kycklingfile |
Rör samman ingredienserna till marinaden.
Skär köttet i fina strimlor och lägg dem i marinaden. Låt köttet marineras i minst 60 min.
Stek kycklingköttet i ett par minuter. Häll grädde och mjölk över. Låt koka i 3-5 min. Smaka av med salt.
Lägg kycklingköttet på en salladsbädd. Dekorera med paprika och servera med ris, helst thailändskt.
319,00 kr /kg
276,67 kr /l
78,25 kr /l
199,09 kr /kg
219,67 kr /l
1 Soja Mushroom Pearl River Bridge
65,90 kr /l
36,11 kr /l
31,50 kr
68,44 kr /kg
59,90 kr /l
95,00 kr /kg
47,38 kr /kg
39,90 kr /kg
1 Mellanmjölk Lite Längre Hållbarhet 1.5%
15,50 kr /l
184,29 kr /kg