Gå vidare till huvudinnehåll
Minestronesoppa

Minestronesoppa

15 minEnkelt
243,25 kr
4 portioner 18,33 kr per portion
Gott med salami och risoni.

Tillbehör
1 stBaguette
Soppa
150 gSalami pålägg
1,5 lHönsbuljong
2 klyftaVitlök
1 mskOlivolja
2 mskTomatpuré
0,5 stPurjolök
250 gGröna Ärtor Frysta
2 dlRisoni
1 tskTimjan
2 stMorötter
Instruktioner
1

Tina ärterna.

2

Grädda brödet enligt anvisningen på förpackningen.

3

Skala morötter och vitlök, tärna morötterna fint och skiva vitlöken fint. Ansa, skölj och skär purjolöken i tunna ringar.

4

Fräs alla grönsakerna i olivoljan i en stor kastrull. Tillsätt tomatpurén och fräs någon minut till.

5

Blanda ner buljong och timjan och låt koka upp. Tillsätt risoni och låt soppan koka enligt anvisningen på risoniförpackningen.

6

Strimla salamin och hacka persiljan.

7

Dra kastrullen från värmen och tillsätt salami, ärter och persilja.

8

Servera soppan med brödet.