Gå vidare till huvudinnehåll
Girasoli Champinjon & vit tryffel med Parmigiano Reggianosås och kantareller
RANA

Girasoli Champinjon & vit tryffel med Parmigiano Reggianosås och kantareller

20 minEnkelt
Girasoli Champinjon & vit tryffel med Parmigiano Reggianosås och kantareller

1 krmSvartpeppar Malen
200 gKantareller
70 gSmör
150 gParmesanost
30 gPersilja - färsk
0,5 tskSalt
250 gFärsk pasta
150 mlVispgrädde
Instruktioner
1

Hetta upp vatten i en stor kastrull. Grovhacka persiljan.

2

Fräs kantarellerna knapriga i 50 g smör, salta & peppra.

3

Värm grädden och Parmigiano Reggiano i en kastrull, rör om med en handvisp tills det precis kokar upp, stäng av värmen.

4

Koka Girasolin i saltat vatten enligt anvisningarna på paketet, låt dem rinna av men spara en kopp av kokvattnet.

5

Hetta upp resten av smöret i stekpannan och fräs raviolin tillsammans med svampen i några sekunder, tillsätt eventuellt lite av kokvattnet.

6

Lägg upp på tallrikar, garnera med Parmigiano Reggiano-såsen, toppa med persiljan. Smaka av med peppar. Buon appetito!

203,30 kr
4 portioner • 40,87 kr per portion
Santa Maria Svartpeppar Grovmalen

1 Svartpeppar Grovmalen

Extrapris
Basvaror
34 g
24,00 kr

33,95 kr


Borgens Kantareller Borgens
30,95 kr

154,75 kr /kg


Garant Smör Normalsaltat 82%
59,95 kr

119,90 kr /kg


Zeta Parmigiano Reggiano 14M
63,95 kr

426,33 kr /kg


Persilja Kruka EKO Klass1 Sverige

1 Persilja Kruka EKO Klass1

Extrapris
Sverige, 1 st
21,95 kr

21,95 kr /st


Falksalt Hushållssalt Med Jod Falksalt
19,95 kr

33,25 kr /kg


Rana Ravioli Ricotta Spenat Rana
51,50 kr

206,00 kr /kg


Arla Köket® Vispgrädde 36%
34,95 kr

69,90 kr /l