Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 krm | Svartpeppar Malen | |
200 g | Kantareller | |
70 g | Smör | |
150 g | Parmesanost | |
30 g | Persilja - färsk | |
0,5 tsk | Salt | |
250 g | Färsk pasta | |
150 ml | Vispgrädde |
Hetta upp vatten i en stor kastrull. Grovhacka persiljan.
Fräs kantarellerna knapriga i 50 g smör, salta & peppra.
Värm grädden och Parmigiano Reggiano i en kastrull, rör om med en handvisp tills det precis kokar upp, stäng av värmen.
Koka Girasolin i saltat vatten enligt anvisningarna på paketet, låt dem rinna av men spara en kopp av kokvattnet.
Hetta upp resten av smöret i stekpannan och fräs raviolin tillsammans med svampen i några sekunder, tillsätt eventuellt lite av kokvattnet.
Lägg upp på tallrikar, garnera med Parmigiano Reggiano-såsen, toppa med persiljan. Smaka av med peppar. Buon appetito!
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Ravioli Ricotta Spenat 250g Rana