Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
125 g | Björnbär | |
1 st | Mynta - färsk | |
2 tsk | Olivolja | |
300 g | Burrata | |
1 krm | Flingsalt | |
0,5 tsk | Vit balsamvinäger | |
1 krm | Svartpeppar | |
125 g | Hallon Färska | |
500 g | Jordgubbar Färska |
Skölj bären. Skiva jordgubbarna.
Fördela jordgubbar, björnbär och hallon på ett fat. Bryt burratan/mozzarellan i bitar och lägg över bären.
Toppa med myntablad och ringla över olivolja och balsamvinäger. Krydda med en nypa flingsalt och svartpeppar. Klart att servera!
Bild:
Nurlan Emir
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria