Gå vidare till huvudinnehåll
Burrata med färska bär
Mari Bergman

Burrata med färska bär

15 minEnkelt
374,60 kr
4 portioner 56,25 kr per portion
En ljuvlig rätt med burrata, färska jordgubbar, björnbär och hallon. Toppad med mynta och olivolja. Det går även bra att använda mozzarella och bär efter säsong. Perfekt att servera till sommarens alla tillfällen som förrätt eller sidorätt till din grillmiddag.

125 gBjörnbär
1 stMynta - färsk
2 tskOlivolja
300 gBurrata
1 krmFlingsalt
0,5 tskVit balsamvinäger
1 krmSvartpeppar
125 gHallon Färska
500 gJordgubbar Färska
Instruktioner
1

Skölj bären. Skiva jordgubbarna.

2

Fördela jordgubbar, björnbär och hallon på ett fat. Bryt burratan/mozzarellan i bitar och lägg över bären.

3

Toppa med myntablad och ringla över olivolja och balsamvinäger. Krydda med en nypa flingsalt och svartpeppar. Klart att servera!

Bild:

Nurlan Emir