Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
3 msk | Persilja | |
400 g | Kassler | |
1 msk | Vetemjöl | |
1 msk | Dijonsenap | |
1 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 krm | Svartpeppar | |
1 msk | Mat & Bak Smör/Margarin | |
3 dl | Vatten | |
6 st | Soltorkade Tomater |
Bryn kasslerstrimlorna i smör i en stekpanna. Strö över mjölet och blanda.
Häll över vatten och creme fraiche. Rör om och koka upp. Låt såsen koka några minuter.
Tillsätt senap och strimlade soltorkade tomater. Låt koka ca 2 minuter.
Smaka av med svartpeppar och strö över hackad persilja. Servera med kokt pasta och sallad.
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria