Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
550 g | Pulled Pork | |
100 g | Aioli | |
200 g | Hamburgerbröd | |
150 g | Avokado - Fryst | |
1 st | Rödlök | |
1 st | Bifftomat | |
180 g | Romansallat, (1 st) | |
100 g | Inlagd gurka |
Ta fram den frysta avokadon och låt den tina.
Skär rödlöken i tunna skivor och lägg i ett glas kallt vatten medan du förbereder resten av måltiden.
Massera pulled pork-köttet i påsen innan du öppnar den. Bearbeta ordentligt så att köttet finfördelas.
Blanda köttet med 2 matskedar av den medföljande barbequesåsen.
Servering: Bre generöst med aioli på både den nedre och övre delen av hamburgerbrödet. Lägg på salladsblad, en generös mängd pulled pork, hamburgergurka, avokado, skivad tomat och lök.
Dig in!