Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
4 st | Gul lök | |
600 g | Chorizo | |
1 st | Aubergine | |
4 st | Tomater | |
1 tsk | Torkad oregano | |
2 msk | Rapsolja | |
2 tsk | Flingsalt | |
600 g | Flankstek | |
4 krm | Chilipulver | |
1 tsk | Rökt paprikapulver | |
400 g | Paprikamix |
Krydda flanksteken med salt, oregano, rökt paprikapulver och chilipulver.
Ta fram korvarna. Halvera auberginen. Halvera tomaterna. Skala och halvera löken. Pensla alla grönsaker med lite olja.
Grilla grönsaker, korvar och flankstek. Skiva köttet strax innan servering.
Lägg upp alla grönsaker, korvar och kött på fat.
Servera tillsammans med grillad majssalsa och chimichurri.
Bild:
Simon Bajada