Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Mangosalsa | ||
1 st | Mango | |
1 st | Chilipeppar Färsk | |
1 msk | Limejuice - råpressad | |
250 g | Körsbärstomater | |
1 msk | Olivolja | |
2 st | Schalottenlök | |
0,5 st | Koriander - färsk | |
Räkor | ||
1 kg | Frysta räkor | |
0,5 tsk | Salt | |
1 st | Lime | |
4 msk | Olivolja | |
4 klyfta | Vitlök |
Tina räkorna
Finhacka tomat, lök, chili och mango. Blanda samman.Tillsätt olivolja, en skvätt lime och färsk koriander.
Hacka vitlöken och fräs den försiktigt i olivoljan. Tillsätt räkorna, salta och låt dem värmas i pannan i cirka 1 minut.
Servera med en lime-klyfta.
Bild:
Susanna Livijn Wexell
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt