Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
falukorv | ||
400 g | Falukorv | |
6 msk | Tomatketchup | |
Makaroner | ||
0,5 tsk | Svartpeppar Malen | |
5 dl | Makaroner | |
0,5 tsk | Muskot Hel | |
1 l | Standardmjölk | |
0,5 tsk | Salt |
Använd en kastrull med tjock botten eller en kastrull i teflon för att minska risken att det bränner fast i botten.
Koka upp mjölken och tillsätt salt och makaroner.
Detta ska nu stå och koka på svag värme i 25 minuter så att makaronerna blir riktigt mjuka. Se till att du rör om några gånger så att det inte bränner fast i botten.
Om man vill ha ytterligare smak kan man tillsätta lite peppar eller riven muskotnöt under tiden det kokar.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt