Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2 dl | Florsocker | |
30 g | Smör | |
1 dl | Matolja | |
1 msk | Kanel | |
2 msk | Citron | |
200 g | Vanliga morötter | |
1 msk | Kardemumma Mald | |
0,2 st | Citronmeliss | |
1 tsk | Bakpulver | |
2 st | Ägg | |
100 g | Färskost Naturell | |
1 msk | Vaniljsocker | |
2 dl | Strösocker | |
2 dl | Vetemjöl | |
1 tsk | Bikarbonat |
Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och bröa en rund tårtform med löstagbar kant. Vispa ägg och socker poröst. Blanda i de rivna morötterna och oljan. Blanda alla torra ingredienser och vänd ner dem i smeten. Häll sedan i formen och grädda i 35-40 min. Stjälp upp kakan och låt den svalna.
Citronkräm: philadelphiaost smält smör florsocker vaniljsocker pressad citron
Rör samman alla ingredienser till en jämn smet. Bred krämen på den avsvalnade kakan och dekorera med citronmeliss.
35,00 kr /kg
72,95 kr
29,95 kr /l
823,75 kr /kg
48,18 kr /kg
15,95 kr /kg
1 267,86 kr /kg
1 Citronmeliss Kruka EKO Klass1
26,95 kr /st
91,11 kr /kg
4,10 kr /st
171,14 kr /kg
137,19 kr /kg
21,95 kr /kg
8,98 kr /kg
99,75 kr /kg