Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
600 g | Fläskfile Färsk | |
1 st | Färsk Chili | |
1 tsk | Dragon - torkad | |
2 klyfta | Vitlök | |
2 dl | Vispgrädde | |
2 st | Bacon Skivat | |
1 st | Svarta oliver utan kärnor | |
1 msk | Dijonsenap | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell |
Strimla bacon och bryn knaprigt i en aning smör. Hacka under tiden vitlöken och chilin och skiva oliverna. Stek helt lätt tillsammans med baconet. Lägg över i annan panna som det kan puttra i.
Bryn fläskfilén i skivor i flottet. Salta och peppra och flytta allteftersom över i pannan med bacon.
När allt kött är stekt slå i grädde, creme freche och senap i stekpannan och låt koka samman till simmig konsistens. Krydda med Dragon. Slå sedan såsen över köttet och låt puttra under lock i ca 5-10 min.
Servera med tex grönsaker.