Gå vidare till huvudinnehåll
Next Mex Veggie Tacos
Santa Maria

Next Mex Veggie Tacos

30 minEnkelt
203,70 kr
4 portioner 21,93 kr per portion
Next Mex Veggie Tacos

1 stTexmex kryddpasta
150 gSalsa
140 gMajonnäs Smaksatt
12 stTortilla - Små
0,5 dlVatten
1 dlPumpakärnor
1 stGemsallad
2 mskMatolja
50 gRädisor
1 stBlomkål Färsk
Instruktioner
1

Skär rädisorna i skivor och grovhacka salladen. Rosta pumpafröna i en torr het panna. Lägg allt åt sidan på ett fat.

2

Värm bröden i en het, torr stekpanna på medelstark värme, cirka 10 sekunder per sida tills de är lite rostade och puffar upp. Lägg de värmda bröden under en kökshandduk för varmhållning.

3

Hetta upp olja i en stekpanna. Bryt blomkålshuvudet i småbuketter. När stekpannan är het lägg i blomkålsbitarna och vänta ca 2 minuter innan omrörning, så de blir rejält brynta. När blomkålen fått fin färg och är lite mjuk, tillsätt kryddpasten och vatten under omrörning. Ta bort ifrån värmen.

4

Ställ fram alla ingredienser på bordet tillsammans med salsa och majonnäs. Låt var och en bygga sina egna tacos.

Tips! Byt ut blomkålen mot 400-500 g fast tofu. Smula sönder den och stek tills den blivit lite brynt, blanda med Spice Paste for Veggie Tacos. Byt ut blomkålen mot lök och ca 400 g bönor på burk. Fräs 1 finhackad lök i olja och tillsätt valfria bönor på burk samt Spice Paste for Veggie Tacos. Testa även vår Peach & Chili Salsa och Taqueria Salsa. Får du bröd över går de utmärkt att frysa.

Byt ut blomkålen mot 400-500 g fast tofu. Smula sönder den och stek tills den blivit lite brynt, blanda med Spice Paste for Veggie Tacos. Byt ut blomkålen mot lök och ca 400 g bönor på burk. Fräs 1 finhackad lök i olja och tillsätt valfria bönor på burk samt Spice Paste for Veggie Tacos. Testa även vår Peach & Chili Salsa och Taqueria Salsa. Får du bröd över går de utmärkt att frysa.