Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
20 g | Redning | |
400 g | Färska lasagneplattor | |
60 g | Riven Gratängost | |
1 klyfta | Vitlök | |
100 g | Krossade Tomater | |
525 g | Färdiga Köttfärssåser | |
1 dl | Rött matlagningsvin | |
6 dl | Mellanmjölk | |
160 g | Salladsmix | |
0,5 dl | Italiensk Dressing | |
1 msk | Oregano - färsk |
Värm ugnen till 200 grader. Koka upp mjölken och vispa i matlagningsmjölet. Låt småkoka under vispning i 5 min. Smaka av.
Blanda konserverad köttfärssås med pressad vitlök, tomatkross, rödvin och oregano.
Varva färska lasagneplattor med köttfärssås och bechamelsås("mjölksåsen") i en ugnsform, börja och sluta med bechamelsåsen. Strö över riven mager ost. Gratinera i 15 min. Servera med sallad och italiensk dressing.
1 Matlagningsvin Rött 250ml Garant
2 Sallad Färdigsköljd French Mix Klass1