Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2 klyfta | Vitlök Vanlig | |
2 krm | Salt | |
1 dl | Matlagningsgrädde | |
450 g | Spenat Hackad Fryst | |
1 tsk | Olivolja | |
4 st | Ägg | |
30 g | Parmesanost | |
1 krm | Svartpeppar | |
250 g | Lantbröd |
Fräs den tinade spenaten med olivolja och de krossade vitlöksklyftorna tills vätskan börjar koka in. Tillsätt grädde och låt det hela koka simmigt och krämigt. Dra åt sidan och smaka av med salt och svartpeppar. Rosta 4 brödskivor och lägg på spenaten, toppa med en rå äggula och riven parmesan.
Bild:
Findus
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria