Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Till servering | ||
25 g | Blandade Frukt & Bär | |
0,5 dl | Vispgrädde | |
2,5 st | Gelatinblad | |
0,3 dl | Strösocker | |
1 tsk | Limejuice - råpressad | |
1 st | Ägg | |
0,4 dl | Vispgrädde | |
40 g | Frukt till Smoothie |
Lägg gelatinblad i en skål med kallt vatten. Separera äggulan från vitan.
Värm upp mangopuré. Krama ur gelatinblad och rör ner i varma mangosåsen. Låt svalna.
Vispa en äggula och socker tills det blir ljust och pösigt. Blanda ner mangosåsen i en jämn stråle.
Vispa en halv äggvita till ett hårt skum. Vispa därefter grädden i en annan skål. Blanda först ner den vispade grädden och sist vänd ner vispade äggvitan i mangoblandningen.
Lägg fromagen i en spritspåse och spritsa ner i portionsglas. Ställ dem att stelna på en sval plats.
Servera fromagen med lättvispad grädde och gärna med färska bär.
Bild:
Findus